Liofilizuotos juodosios avietės 30 g
Liofilizuotos juodosios avietės – intensyvaus skonio superuogos. Šis liofilizacijos būdas leidžia išsaugoti beveik visas naudingąsias medžiagas, vitaminus, mineralus ir natūralų skonį, suteikiant lengvą, traškią užkandį ar priedą įvairiems patiekalams.
Sudėtis:
100 % juodosios avietės.
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė – 1337 kJ / 394 kcal
Baltymai – 6,83 g
Angliavandeniai – 45,17 g (iš jų cukrų – 35,77 g)
Riebalai – 6,88 g (iš jų sočiųjų – 0,1 g)
Skaidulinės medžiagos – 32,9 g
Druska – 0,01 g
Vartojimas:
Tinka vartoti kaip sveikas užkandis arba pridėti prie košių, jogurtų, glotnučių, kepinių ar desertų.
Privalumai:
✔ Intensyvus, sodrus skonis
✔ Natūralus vitaminų ir antioksidantų šaltinis
✔ Lengvos ir traškios
✔ Puikus priedas įvairiems patiekalams
Laikymas:
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, kambario temperatūroje.
Grynasis kiekis: 30 g
Kilmės šalis: Lenkija